ChaseRED Onthult plannen voor 45 Luxe Villa's in Selwo, Estepona


Ocyan Villas biedt een betoverend uitzicht op de Middellandse Zee

ChaseRED Onthult plannen voor 45 Luxe Villa's in Selwo, Estepona

Estepona, Spanje – ChaseRED, een vooraanstaand ontwikkelingsbedrijf in de vastgoedsector, heeft aangekondigd dat ze werken aan een exclusief nieuw project genaamd “Ocyan Villas”. Gelegen in het idyllische Selwo-gebied van Estepona, belooft dit luxueuze complex van 45 villa’s een ongeëvenaard uitzicht op de betoverende Middellandse Zee. De villa’s, die variëren in grootte van 450 m² tot 850 m² woonoppervlakte, zullen de ultieme combinatie bieden van weelderige accommodatie en moderne voorzieningen.

Ontdek de ongeëvenaarde schoonheid van Ocyan Villas, een weelderige oase gelegen aan de prachtige kustlijn van Spanje. Elke villa in dit meeslepende complex zal zijn eigen privézwembad hebben, naast moderne voorzieningen die zijn ontworpen om de ervaring van luxe wonen te versterken. De villa’s worden gebouwd met oog voor detail en streven naar een naadloze integratie van binnen- en buitenruimtes, zodat bewoners optimaal kunnen genieten van de spectaculaire omgeving.

Met de bouw die gepland staat om te beginnen in 2024, belooft Ocyan Villas een nieuwe standaard te zetten voor exclusief wonen aan de Costa del Sol.

Ocyan Villas biedt een betoverend uitzicht op de Middellandse Zee


Wat doen wij?

We zijn gefocusd om iets moois neer te zetten.

Ontwikkelen is het toverwoord bij ChaseRED. Vanzelfsprekend als het om vastgoed gaat. Maar ook bij onszelf: een organisatie met mensen die continu kunnen en willen (door)ontwikkelen.