ChaseRED voltooit Villa El Rosario in Marbella, Spanje

ChaseRED voltooit Villa El Rosario in Marbella, Spanje: Een Luxueuze villa van 720m2

Met een overvloed aan ruimte en verfijnde details, is Villa El Rosario een XL-villa met een woonoppervlakte van maar liefst 720 vierkante meter. De villa, ontworpen met oog voor detail en vakmanschap, belichaamt de essentie van moderne elegantie gecombineerd met de warme charme van de mediterrane levensstijl. Elk aspect van de villa is zorgvuldig doordacht en ontworpen om de ultieme leefruimte te bieden voor degenen die waarde hechten aan luxe, comfort en verfijning.

Het ontwerp van Villa El Rosario weerspiegelt de geest van de omgeving, met zorgvuldig aangelegde tuinen, weelderige buitenruimtes en een adembenemend uitzicht op de omliggende natuurlijke schoonheid. De villa beschikt over ruime kamers die doordrenkt zijn met natuurlijk licht en een naadloze overgang van binnen naar buiten mogelijk maken, waardoor bewoners kunnen genieten van de prachtige omgeving zonder in te leveren op comfort of privacy.

 

Villa El Rosario, Marbella


Wat doen wij?

We zijn gefocusd om iets moois neer te zetten.

Ontwikkelen is het toverwoord bij ChaseRED. Vanzelfsprekend als het om vastgoed gaat. Maar ook bij onszelf: een organisatie met mensen die continu kunnen en willen (door)ontwikkelen.