Project SPOT Amsterdam

SPOT Amsterdam is een nieuwe woonlocatie in het Amstel III gebied in Amsterdam Zuid-Oost.

 

Superior Plan of transformation.

SPOT Amsterdam  is onderdeel van de grootste gebiedstransformatie van Amsterdam. Bestaande kantoren maken hier plaats voor ca. 1.100 nieuwe woningen en 20.000 m² voorzieningen, waaronder kantoorruimtes, een school, kleinschalige winkels en sportvoorzieningen.

SPOT Amsterdam is nieuw Amsterdams wonen.

Een kosmopolitische wijk met Amsterdams karakter. Stedelijk, stijlvol en dynamisch. SPOT Amsterdam krijgt afwisselend hoge woontorens met verre uitzichten en kleinere appartementengebouwen aan intieme pleintjes en groene straten.

SPOT Amsterdam ligt tussen de stad en het groene buitengebied met alles wat je nodig hebt binnen handbereik. Het centrum van Amsterdam ligt op vijftien minuten reisafstand.

SPOT Amsterdam is een initiatief van DUQER en wordt ontwikkelt met COD Development Pioneers. Eind 2020 wordt gestart met de bouw van deze bruisende nieuwe woonwijk, die naar verwachting in 2025 is afgerond.

 

820 huurwoningen, ca. 13.000 m2 voorzieningen en ca. 500 parkeerplaatsen verkocht aan Amvest


SPOT-amsterdam-buitenkant
SPOT_amsterdam
spot-amsterdam
Wat doen wij?

We zijn gefocusd om iets moois neer te zetten.

Ontwikkelen is het toverwoord bij ChaseRED. Vanzelfsprekend als het om vastgoed gaat. Maar ook bij onszelf: een organisatie met mensen die continu kunnen en willen (door)ontwikkelen.